Cum să luați acompaniamentul

Înainte de cineva care iubește să cânte și știe cum sau când se învață să cânte la pian, devine mai devreme sau mai târziu întrebarea cum să ridici acompaniamentul vocii voastre. Avantajele de a vă însoți sunt evidente. De exemplu, nu este nevoie să se adapteze la acompaniator și la maniera lui de performanță; sau, de exemplu, este posibil să micșorați ritmul undeva puțin pentru a respira și unde să accelerați.

Cum să înveți să improvizezi pe chitară

Dacă citiți acest articol, atunci doriți să obțineți ceva mai mult în muzică decât să jucați într-o ordine minoră într-un cerc și, prin urmare, ar trebui să fiți gata să lucrați. Improvizarea este un pas serios în stăpânirea chitării, ceea ce va deschide noi orizonturi în muzică, dar trebuie să vă amintiți că nu există nici un mod rapid de a face acest lucru.

Cum de a alege acompaniamentul cântecului?

Orice cântec va fi cântat în cazul în care interpretul oferă sprijin sub formă de acompaniament instrumental de însoțire. Care este acompaniamentul? Acompanarea este acompaniamentul armonic al unei melodii sau al unei melodii instrumentale. În articol vom vorbi despre alegerea acompaniamentului piesei.

Cum de a lua corzi pentru un cântec?

Pentru a învăța cum să ridici corzi pentru o melodie, nu trebuie să ai un pitch absolut, e suficient să poți să te joci puțin pe ceva. În acest caz, va fi chitara - cel mai comun și mai accesibil instrument muzical. Orice cântec constă dintr-un algoritm bine construit care combină cuplet-uri, cor și pod.

Cum de a scrie o melodie cu o chitara?

Oamenii care pot juca operele celorlalți pe chitară probabil că au întrebat de mai multe ori cum să scrie o melodie cu o chitară? La urma urmei, este mult mai plăcut să interpretezi o melodie scrisă cu mâna ta decât să joci pe altcineva. Deci, ce fel de cunoaștere este necesară pentru a vă scrie cântecul cu o chitară?