NF (Rapper): fapte interesante, cele mai bune melodii, biografie, asculta

NF (rapper) Tinerilor hip-hop & rap interpreți continuă să câștige topurile populare americane. Deschiderea din 2017 a fost un talentat rapper NF. Milioane de oameni din întreaga lume sunt impregnate nu numai cu istoria vieții, ci și cu semnificația înglobată în textele rapperului. Noul album de rap "Percepția" a ocupat instantaneu o poziție de lider în parada de hit a Billboard-200.

Luis Fonsi: fapte interesante, cele mai bune melodii, biografie, asculta

Luis Fonsi Luis Fonsi este cel mai bine cunoscut pentru single-ul său "Despacito". În plus, cantareata combină perfect rolul nu numai interpretului, ci și compozitorului, precum și actorului. A devenit o stea strălucitoare în lumea show-business-ului. Să vedem cum a devenit acest Puerto Rican celebru! Scurt Biografie Băiatul sa născut pe 15 aprilie 1978 în orașul San Juan, Puerto Rico.

Sofi Tukker (Sophie Tucker): istoria trupei, cele mai bune melodii, fapte interesante

Sofi Tukker (Sophie Tucker) Orașul Providence, capitala din Rhode Island (SUA), până de curând a fost faimos pentru două lucruri care păreau să fie combinate unul cu celălalt. În primul rând, orașul are o rată foarte mare a criminalității - de 4 ori mai mare decât media din Statele Unite. În al doilea rând, aici se află faimoasa universitate Brown, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din America de Nord.

Camila Cabello (Camila Cabello): fapte interesante, cele mai bune melodii, biografie, asculta

Camila Cabello (Camila Cabello) Camila a câștigat inima fanilor ei nu numai cu vocea frumoasă și aspectul ei superb, dar și cu povestea ei de succes. Pentru mulți, a devenit întruchiparea unor astfel de concepte precum "visul american" și "persoana de sine stătătoare". Pe această pagină vă vom spune care este calea pe care a parcurs-o înainte de a rămâne la egalitate cu Beyonce, Britney Spears.

Betta Lemme (Betta Lemm): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Betta Lemme (Betta Lemme) Betta Lemme este un excelent exemplu de așa ceva ca o "stea bruscă". A apărut literalmente din aer, a fermecat pe toți cu accentul lor și a dispărut pe termen nelimitat. Dar vocea ei continuă să redea în urechile fanilor care au auzit-o vreodată cântând. Pe pagină vom privi în întregul mod al fetei, de la naștere până la lansarea videoclipului, care a adunat peste 13 milioane de vizionări pe YouTube.

Charlie Put: fapte interesante, cele mai bune melodii, biografie, asculta

Charlie Put Acest tânăr dintr-o familie obișnuită a fost norocos să-și cunoască scopul în viață ca pe un copil. Ori soarta a fost favorabilă, sau mamele cele mai profunde pasiuni pentru muzică au dat rezultate, este dificil să răspundă fără echivoc. Charlie Putu a fost ajutat de talent și încredere în sine. Opera sa a cucerit Internetul pentru a prelua pozitiile de lider in topurile muzicale mondiale.

Halsey (Halsey): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante.

Halsey (Halsey) Halsey este o cântăreață și compozitoare strălucitoare și extraordinară. Actrita scrie și cântă despre ceea ce o îngrijorează: singurătatea, dragostea, plictiseala, prejudecatile rasiale, pozitivitatea corpului, relatia dintre barbat si femeie - tot ceea ce prefera sa tace si rusine. Pentru aceasta, ei o numesc vocea unei generații, dar ea însăși, auzind această frază din gura interlocutorului, va izbucni într-un discurs lung, în care vor prevala cuvinte neformate.

Ce este rock-roll-ul, istoria rock-roll-ului

Ce este rock and roll, istoria Rock and Roll Rock and roll a agitat literalmente tineretul Americii la mijlocul anilor 50 ai secolului trecut. Și apoi întreaga lume. În timp ce băieții și fetele au cântat alături de cântăreți populare și au aprins pe podelele de dans, părinții lor s-au opus "inovațiilor" din lumea muzicii. De ce a devenit acest stil foarte popular și de ce a devenit un mar de controversă între generații?

Justin Timberlake): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Justin Timberlake "Curly" este ceea ce fanii Justin Timberlake, cântăreață americană, compozitor, compozitor, actor și cântăreț, sunt atât de iubiți. În cei 37 de ani, Justin Timberlake este un câștigător de patru ori al unui premiu Emmy și un câștigător de nouă ori a unui premiu Grammy. Circulația cumulată a discurilor sale este de câteva zeci de milioane de exemplare.

Imaginați-vă dragoni: fapte interesante, cele mai bune cântece, istorie, ascultați

Imaginați-vă că Dragons Imaginează-ți că Dragons este o bandă populară indie rock din America, care a devenit o adevărată senzație și nu a încetat să-i uimească ascultătorii din întreaga lume de mulți ani. Muzica lor le unește pe oameni cu gusturi complet diferite. Toate acestea se datorează încărcăturii ireale a energiei pozitive, a conducerii, a senzației de plinătate a vieții în textele și prezentarea lor.