Chitară și muzică spaniolă

Chitara și muzica din Spania Probabil că astăzi nu vei cunoaște o persoană care nu a auzit niciodată muzica din Spania. Sunetul moale al chitării, melodii fermecătoare, ritmuri clare ... Astăzi, Spania nu poate fi imaginată fără o chitară, este considerată a fi instrumentul său național cu o lungă istorie. Despre modul în care "soarta" avea loc acum câteva secole, vom spune câteva fapte interesante.

Muzica antică din interior

Chitara si muzica din Spania Link Music of France Link Muzica din Italia Link Muzica antica a Angliei Link In zilele noastre, concertele dedicate muzicii antice se desfasoara deseori. La prima vedere poate părea că toată această muzică este aceeași. Ei bine, ceea ce este deosebit și originar în vremurile vechi le-ar putea compune compozitorii, având în arsenal cele mai simple instrumente muzicale, ascuțite pene de gâscă și cerneală?

Italia Music

Muzica din Italia Muzica din Italia este cunoscută în întreaga lume. Nu există o singură țară și nu un singur continent în care să nu audă nimic despre asta. Italia este considerată leagănul artei muzicale, țara care a dat lumii cel mai mare gen - opera. În acest articol vă vom împărtăși câteva informații interesante din istoria culturii muzicale a acestui stat însorit.

Muzica din Franța

Muzica din Franța Muzica antică a Franței este un strat special al culturii muzicale mondiale. Muzica a jucat întotdeauna un rol special în această țară - a fost o parte integrantă a vieții de familie, a petrecerilor de stradă și a adoptării creștinismului și ritualurilor religioase. Din viața muzicală bogată din vechea Franță, am selectat pentru dvs. câteva fapte interesante.

Muzica din Anglia

Muzica din Anglia Muzica antică a Angliei ... Ce știm despre ea? Ei bine, cel puțin câteva nume de compozitori și o duzină de creații ale lor. Noi completăm această cunoaștere cu cinci fapte interesante. Cântecul regal Renumitul rege britanic Henry VIII (poreclit "Bluebeard") a fost un admirator pasionat nu numai de sexul corect, ci și de arta muzicală.