Muzica clasică în "Tom și Jerry"

Un rol important în desene animate aparține muzicii, transmite sentimentele și emoțiile personajelor principale. Majoritatea compozitiilor aparțin compozitorului Scott Bradley, care combină în mod masterat elemente de jazz, melodii populare clasice și contemporane. Puteți auzi adesea lucrări clasice autentice, care nu pot să nu mulțumesc publicului.

Muzica de desene animate

Muzica lui P. I. Ceaikovski în desene animate Link Muzică clasică în "Tom și Jerry" Link Walt Disney fantezii Link Desene animate muzicii de către N. A. Rimsky-Korsakov Link Music de V.A. Mozart în Link Desene animate Dragostea la desene animate începe de la o vârstă fragedă și mulți oameni o păstrează pe tot parcursul vieții.

Desene animate la muzica lui N. A. Rimsky-Korsakov

Muzica lui N. A. Rimsky-Korsakov este minunat de pitorească și picturale în natură și este strâns asociată cu natura rusă, cu poze ale vieții folclorice, precum și cu imagini marine și orientale. Printre moștenirea creativă a unui strat separat se numără operele scrise pe basme - "Noaptea înainte de Crăciun", "Sadko", "Povestea Țarului Saltan", "Kashchei Immortal", "The Snow Maiden" și altele.

Muzica de P. I. Ceaikovski în desene animate

Lucrările muzicale ale lui Ceaikovski, scrise în special pentru tinerii ascultători, ne sunt cunoscute aproape din copilărie. Recunoașteți, pentru că mulți dintre voi ați auzit cântecul "Green Grass" și cel mai probabil nu ați ghicit cine este autorul? Multe dintre lucrările compozitorului pot fi auzite în desene animate preferate și populare.

Walt Disney Fantasies

În această serie neobișnuită de desene animate, sistemul stereo Dolby Stereo a fost folosit pentru prima dată și toate lucrările pe care le-a făcut au mers într-un mod destul de interesant. Directorul și Walt Disney au făcut înregistrarea necesară a compoziției și au ascultat-o, înregistrând simultan toate asociațiile pop-up. Apoi, totul se repeta de mai multe ori.

Muzica V.A. Mozart în desene animate

Mulți cercetători recomandă să ascultați copii de la o vârstă fragedă exact muzica lui V. Mozart, deoarece este dotată cu un efect extraordinar "magic". Oamenii de știință au demonstrat deja, după ce au realizat o serie de experimente și studii, că creațiile clasicilor vienezi posedă armonie armonioasă extraordinară și reproduc exact ritmul bătăilor inimii.