Cântecul "Dark Night": povestea unui cântec minunat

Astăzi, multe cântece din anii trecuți sunt uitați sau rămân în memoria pensionarilor. Cu toate acestea, artiștii inteligenți se îndreaptă periodic către tezaurul istoric al artei muzicale, aducând diversitate muncii lor. Așadar, mulți fani ai lui Basta acum câțiva ani au fost surprinși să audă cântecul "Noaptea Întunecată", care suna în buzele lor.

Vladimir Dashkevich - Bineînțeles - asta e Bumbarash!

Articolul este dedicat compozitorului Vladimir Dashkevich și muzicii lui frumoase pentru filmul "Bumbarash". A fost făcută o încercare interesantă și neobișnuită de a compara muzica filmului cu viața și opera compozitorului. Genul filmului vă permite să construiți sau să conectați / montați evenimente diverse și îndepărtate. Dar apoi ar trebui să se extindă la fenomenul "aproape de film".

Alfred Schnittke: Să fie prima muzică de film

Muzica astăzi pătrunde în toate sferele vieții noastre. Mai degrabă, putem spune că nu există o zonă în care să sune muzica. Firește, acest lucru se aplică în întregime cinematografiei. Odată, timpurile în care filmele erau prezentate numai în cinematografe și ilustratorul pianistului a completat ceea ce se întâmpla pe ecran cu piesa sa.