Pipe: istorie, video, fapte interesante

Țevi În copilărie, am iubit cu toții să citim basme. Lumea minunată a poveștilor magice ne-a învățat inițial bunătatea și dreptatea. Și aventurile incitante ale eroilor, care au atins întotdeauna scopul, în ciuda faptului că se aflau în situații nerealiste, cu un număr incredibil de obstacole diferite, au fost optimiste să creadă în succesul tuturor eforturilor de viață.

Darbuk (Tabla, Dumbek): istorie, video, fapte interesante

Darbuka (Tabla, Dumbek) Estul este o lume magică misterioasă, fascinantă, cunoscută din copilărie prin povestile uimitoare ale "Mii și O singură nopți", care încă atrage atenția multor cercetători: secretele sale, obiceiurile de o mie de ani, tradițiile și trăsăturile unice ale unei culturi multiple. O mare valoare artistică, care ocupă un loc special în tezaurul literaturii mondiale și este un izvor inepuizabil de înțelepciune, sunt lucrări ale unor mari poeți orientali: Omar Khayyam, Saadi, Rudaki, Firdousi.

Castanets: istorie, video, fapte interesante

Castanets Spain ... Ce asociații apar atunci când auziți numele acestei țări frumoase? Desigur, sunt prezentate plantațiile de măslini, frumoasa mare, plajele însorite cu nisip auriu, luptele de tauri incitante cu tauri furioși și toreros curajoși. În plus, în gândurile noastre apare o imagine cu o fată cu părul cu părul grațios, care, la sunetele expresive ale unei chitări și a unui click virtuos, castanele efectuează flamenco incendiar.

Zaleyka: istorie, video, fapte interesante

Instrument muzical: Zhaleyka La un moment dat, comedia glorioasă Grigori Alexandrov "Băieți vesel" despre aventurile amuzante ale ciobănei talentați și vesele Konstantin Potekhin a fost foarte populară în țara noastră. Există astfel de episoade comice în film care au făcut publicul să râdă necontrolat.

Didgeridoo: istorie, video, fapte interesante

Didgeridoo Omul a căutat întotdeauna să se cunoască pe sine, studiind cu atenție istoria evoluției sale. Până în prezent, există multe întrebări despre originea "omului rezonabil" - Homo sapiens, iar misterul principal în calea acestei cunoașteri îl reprezintă aborigenii - poporul indigen din Australia. Acesta este un fenomen etnografic - un grup izolat de triburi care, în dezvoltarea sa fiziologică și mentală, au fost înghețate la nivelul epocii de piatră și înainte de venirea coloniștilor nu au cunoscut nici roata, nici scrisul.

Maracas: istorie, video, fapte interesante

Instrument muzical: Maracas (maraki) Dacă doriți să vizitați paradisul pe pământ, asigurați-vă că vizitați una dintre țările din regiunea Caraibelor. Marea caldă, nisipul de mătase al plajei, natura frumuseții uimitoare, marea divertismentului, printre care și dansurile latino-americane pasionate: salsa, cha-cha, mambo, merengue, bachata, sambo, care nu pot lăsa pe nimeni indiferent.

Tamburină: istorie, video, fapte interesante.

Altai Tambourine este un tărâm magic, cu o natură uimitor de frumoasă, cu munți de aur, lacuri albastre și canioane joase, recunoscute de UNESCO ca un sit al Patrimoniului Mondial Natural, și cântate în mod repetat de poeți. Dacă cineva a fost vreodată acolo, își vor aminti toată viața. Un loc fermecător, magic se calmează, duce la liniștea și seninătatea gândurilor.

Ocarina: istorie, video, fapte interesante

Okarina Rus a fost întotdeauna faimoasă pentru meșteșugari talentați, a căror muncă a fost mult timp impresionantă și continuă să încântească oamenii cu opere uimitoare de artă populară. Printre artele și meșteșugurile din Rusia, cunoscute în întreaga lume: faimoasa păpușă de cuibărit rusesc, ceramică Gzhel, tăvi Zhostovo, mâncăruri de lemn Khokhloma, miniatura Fedoskino lac.

Duduk: istorie, video, fapte interesante

Instrument muzical: Duduk Armenia este o țară strălucitoare. Cine era destul de norocos să viziteze acolo cel puțin o dată, impresii și amintiri plăcute vor rămâne pe viață. Armenia este renumită pentru frumusețea extraordinară a naturii peisajului, cu vârfurile muntoase din Ararat, oameni buni, bucătăria națională, cele mai delicioase caise din lume și tradiții interesante.

Harmonica (armonica): istorie, video, fapte interesante

Harmonica (armonica) Lumea bogată a instrumentelor muzicale este foarte diversă. Ce reprezentanți nu veți întâlni în această împărăție. Există atât de multe, încât este pur și simplu imposibil de listat. Într-adevăr, pe lângă recunoașterea internațională, fiecare națiune are propriile instrumente muzicale, care sunt simboluri naționale și reflectă identitatea unei anumite culturi.

Vargan (Khomus, Kubyz): istorie, video, fapte interesante

Vargan (Khomus, Kubyz) Lumea șamanilor .... El este foarte misterios și atrăgător pentru omul modern. În epoca progresului tehnologic și a vitezei nebune, legătura dintre oameni și natură este aproape complet pierdută. Înțelegem cu subconștientul nostru că interacțiunea cu el este foarte importantă, deoarece dă putere și viață se umple cu semnificație.

Balalaika: istorie, video, fapte interesante, ascultă

Instrument muzical: Balalaika Dacă cineva te întreabă, ce instrument muzical folk rusști știi? Fără îndoială, balalaika, cel mai vechi și mai recunoscut simbol muzical al Rusiei, este imediat rechemat. Instrumentul poate fi numit cu adevărat național: în sunetul său se pare că sufletul rus însuși se aude - acum îndepărtat și insatisabil, acum trist și încrezător ... Marele popor rus a plăcut să asculte balalaika, printre care: A.

Domra: istorie, video, fapte interesante, ascultă

Instrumente muzicale: Domra Din cele mai vechi timpuri, oamenii obișnuiți din Rusia și-au arătat experiențele spirituale, precum și evenimentele care au loc în arta populară. Asistenți în acest sens au fost diverse instrumente muzicale populare, a căror artă de execuție a fost transmisă din generație în generație.

Harp: istorie, video, fapte interesante

Instrument muzical: Harp "Într-o anumită împărăție, într-o anumită stare ...". Așa începeți multe povești populare rusești, cărora ne-a plăcut să le ascultăm cu mare plăcere în copilărie. Aici am întâlnit eroii buni și răi, precum și o mulțime de minunate lucruri magice, cum ar fi fețele de masă care se îmbrăcătesc, pălăria invizibilă și harpii care dau voie să dansezi neobosit.

Banjo: istorie, video, fapte interesante

Instrument muzical: Banjo Cultură și stilul de viață al populației din orice țară se reflectă întotdeauna în arta populară, caracterizată prin originalitatea sa și culoarea inimii originale. În Statele Unite ale Americii, una dintre cele mai comune și populare soiuri de muzică națională este muzica country incendiară și veselă, care a absorbit multe stiluri și tendințe ale populației emigrante a țării, atât coloniștii europeni albi, cât și afro-americanii.

Cymbals: istorie, video, fapte interesante

Instrument muzical: Cinele din Belarus ... Un pământ magic, a cărui frumusețe este imposibil de descris în cuvinte. Nu este nimic despre care ei o numesc cu ochii albaștri: mii de râuri și lacuri de albastru ceresc sunt semnul distinctiv al țării. Vechiul Belovezhskaya Pushcha, Polesye, câmpurile de aur, morile de vânt, precum și castelele antice și fortărețele sunt un pic de ceea ce poate impresiona un călător care a vizitat acest teren uimitor.

Accordion: istorie, video, fapte interesante, ascultați

Instrument muzical: Accordion Călătorind în jurul lumii instrumentelor muzicale, nu veți înceta niciodată să vă surprindeți de diversitatea sa. Dar printre aceste bogății există un reprezentant care atrage atenția cu un nume frumos și eufonic - acordeonul. Când ascultați sunetul său, reprezentați imediat asociativ Parisul, Montmartre, Champs Elysees - Franța și acordeonul sunt inseparabile.

Chitară: istorie, video, fapte interesante, ascultați

Instrument muzical: Guitar Guitar ... Ce asociații apar atunci când auziți acest cuvânt? Dansul spaniol pasionat dansand incendiar, jucand impreuna cu el insusi pe castanete. Tigani zgomotoși cântând cântecele lor amuzante. Sau poate o seară liniștită de vară, pe malul râului, unde un sunet încălzitor al inimii sună sub strălucirea unui foc de tabără.