Examinarea muzicii și a altor subiecte fără probleme

Muzica este unul dintre subiectele școlare, care le acordă copiilor frumosului. Se știe că nu toți elevii au auz bun, sentiment înnăscut de ritm. Dar dacă doriți, toate aceste abilități pot fi dezvoltate sau îmbunătățite. Nu trebuie să vă referiți condescendent la această disciplină, acordând mai multă atenție științelor și limbajelor exacte.

Ceaikovski

Aici am pregătit un nou cuvânt încrucișat, de data aceasta un puzzle încrucișat pe tema Ceaikovski. Vezi cum te simți? În opinia mea, nu am reușit cu adevărat - ar merge, dacă aș putea să scap de școală și ar fi mai bine să o fac. În general, întrebările sunt foarte bune (și, apropo, nu sunt simple), dar nu sunt suficiente: inspirația pentru odihnă la stațiune a dispărut sau, dimpotrivă, geniul miniaturistului se trezește în mine.

Scrierea pe o piesă de muzică: un exemplu de compoziție finalizată și sfaturi pentru studenți

Majoritatea părinților moderni, ai căror copii frecventează școala, se întreabă: de ce scrie eseuri într-o lecție de muzică? Să fie un eseu pe o bucată de muzică! Îndoială absolut corectă! La urma urmei, acum 10-15 ani, o lecție de muzică a presupus nu doar cântări, notare muzicală, ci și muzică (dacă profesorul avea capacități tehnice pentru acest lucru).

Cuvânt de cuvinte solfeggio mic

Salutări pentru dvs., dragi prieteni! Astăzi vă ofer un mic cuvânt încrucișat pe solfeggio (bine, sau pe alfabetizare muzicală, dacă doriți). După cum arată experiența mea personală, compunerea puzzle-urilor tematice încrucișate este un lucru fascinant și util, deoarece vă ajută și vă distrați și, în același timp, vă îmbunătățiți cunoștințele despre acest subiect.

Cuvinte încrucișate pentru instrumente muzicale

Această cuvinte încrucișate cu instrumente muzicale este creată special ca model pentru cei cărora le-a fost oferită o încrucișare de muzică pe acest subiect sau pe alt subiect. Au fost luate 20 de cuvinte ca bază pentru crearea unui puzzle încrucișat, dintre care majoritatea covârșitoare sunt numele celor mai diverse și la fel de bine cunoscute instrumente muzicale.

Cuvinte încrucișate despre viața și opera lui Mozart

O zi bună, dragi prieteni! Vă prezint un nou cuvânt încrucișat muzical "Viața și opera lui Wolfgang Amadeus Mozart". Mozart - geniu al muzicii, a trăit destul de puțin (1756-1791), doar 35 de ani, dar tot ceea ce a reușit să facă în timpul șederii sale pe Pământ, a zguduit doar universul. Cu toții trebuie să fi auzit muzica Simfoniei a 40-a, a Serenei Micilor Nopți și a Marșului Turcesc.

Cuvinte încrucișate pe instrumente muzicale folk rusești

Deci, prieteni! Aici aveți un nou cuvânt încrucișat, tema este un instrument muzical popular rusesc. Așa cum a ordonat! Doar 20 de întrebări - în general, numărul lor standard. Coerența este medie. Să nu spun așa de simplu, să nu spun așa de dificil. Vor fi sfaturi (sub formă de imagini)! Aproape toate cuvintele concepute sunt numele instrumentelor populare rusești (cu excepția unuia, adică 19 din 20).

Opera de cuvinte încrucișate

Continuăm o serie de cuvinte încrucișate muzicale. După cum arată experiența, cuvântul încrucișat al muzicii - un fenomen destul de popular. Cineva distrează astfel de imagini și dezvoltă erudiția, dar cineva rezolvă o problemă cu temele în muzică. Astăzi pentru tine o încrucișare pe opera. Vă reamintesc că, pentru a crea orice cuvânt încrucișat, este convenabil să folosiți programul Creator de cuvinte încrucișate.

Cuvântul-cheie "Viața și lucrările lui JS Bach"

Vă prezint un nou cuvânt încrucișat muzical, este dedicat temei "Viața și lucrarea lui JS Bach". Are 25 de probleme de dificultate medie. Aproape toate întrebările vă pot găsi răspunsuri în enciclopedia sau manualul despre literatura muzicală pentru școala de muzică. Pentru a face mai ușor rezolvarea (răspunsuri, așa cum se dă întotdeauna la sfârșit) a cuvintelor încrucișate pe tema lui Bach, vă voi informa câteva fapte în acest subiect.

Pași stabili și instabili în diferite chei

În școala de muzică, solfeggio este adesea dat exerciții de acasă pentru a urmări la niveluri de echilibru. Exercitiul este simplu, frumos si foarte util. Astăzi, sarcina noastră este să aflăm care sunete din gama sunt stabile și care sunt instabile. Ca exemple, vi se vor oferi bare de ton scrise de până la cinci caractere, inclusiv, în care s-au înregistrat deja sunete stabile și instabile.

Dacă setați o încrucișare acasă pentru muzică

Se întâmplă ca școala ca temă de temă să creeze un cuvânt încrucișat pentru muzică. Aceasta, în general, nu este o afacere dificilă, totuși această sarcină poate fi rezolvată și mai ușor dacă folosiți un program special pentru puzzle-uri încrucișate. În acest articol, vă voi arăta ca exemplu un simplu cuvânt încrucișat muzical și vă spun cât de ușor puteți face același lucru.

Cum sa faci temele solfegio?

Din anumite motive, multe subiecte solfegio par prea complicate, incomprehensibile și confuze. O problemă deosebită în astfel de cazuri este realizarea temelor solfeggio. De ce? Deoarece la domiciliu, fiecare dintre elevii tăi rămâne singur cu o lecție, pur și simplu nu înțeleg cum să acționezi astfel încât totul să se descurce.

Învățarea muzicii pian: Cum să te ajuți?

În viață, se poate întâmpla orice. Uneori, învățarea unei bucăți de muzică pare o dificultate incredibilă. Motivele aici pot fi diferite - atunci când lenea, atunci când frica de un număr mare de note, și atunci când altceva este diferit. Doar nu credeți că este imposibil să faceți față unei piese complexe, totul nu este atât de înfricoșător.

Dacă vi se cere să scrie muzică la domiciliu!

Din scrisoarea: "Fiica mea merge la clasa a treia a școlii muzicale: pentru vara, după solfege, ni sa cerut să compunem muzică. Puteți să-mi spuneți cum o putem ajuta?". Să încercăm să sugerăm ceva! Nu trebuie să vă fie teamă de această sarcină - trebuie să o faceți simplu și corect. Cel mai bine este să scrieți un cântec sau o piesă mică pentru instrumentul pe care îl jucăm.