Buf

Clapper Sensul ritmului este o parte integrantă a urechii muzicale, deci trebuie dezvoltat de la o vârstă fragedă. Jocul muzical "The Slapstick" dezvoltă acest sentiment, dar necesită o concentrare ridicată de atenție din partea copiilor, prin urmare, este mai potrivită pentru elevii de liceu decât pentru grupul pregătitor al grădiniței.

Orchestra pentru copii

Joc interactiv "Orchestra pentru copii" Prezentatorul va avea o mică pregătire pregătitoare: trebuie să luați o compoziție destul de veselă, care este realizată de mai multe instrumente cu prezența solo a anumitor grupuri și vine cu mișcări simple de dans. Distracția este destinată grupului pregătitor pentru grădinițe sau pentru elevi de școală elementară.

Fericit marș

"Merry Marsh" Principala sarcină a unei astfel de activități este de a dezvolta atenția, de a învăța un copil să asculte conducătorul și, cel mai important, să audă și să memoreze ceea ce a auzit. Acest exercițiu aduce un sentiment al ritmului de metrou și învață să răspundă rapid la un semnal de vorbire. Sarcina muzicală este de a familiariza participanții cu genul marșului.

Muzică eoliene

"Muzica vântului" Este foarte important să-i înveți pe copilul tău să-și concentreze atenția, acest lucru îl va ajuta să absoarbă mai bine un material nou, și acest lucru nu se aplică doar lecțiilor de muzică. Un joc simplu care îi ajută pe copii să-și dezvolte atenția, învață să reacționeze rapid la comenzi și să activeze senzațiile auditive, vizuale și tactile va veni la salvare.

Valsul vesel

"Merry Waltz" Scopul jocului: dezvoltarea atenției și a ritmului de metrou. Învățați copilul să reproducă cu precizie ritmul ascultat. Într-o formă de joc, dezvoltați o ureche ritmică și cunoașteți dimensiunea de trei părți, utilizând exemplul unui vals. În plus, lucrul într-o echipă și jocul împreună pe un instrument muzical simplu afectează în mod favorabil dezvoltarea copilului.

Muzica cu mama

Muzica cu mama: joacă acasă Muzica este o modalitate excelentă și foarte utilă de a vă petrece timpul acasă. Vă oferim un joc curios pentru dezvoltarea audiției muzicale la copii - "Cum sună curcubeul". Este destinat copiilor în vârstă de 5-7 ani. Acest joc va ajuta copilul să-i facă să distingă sunetele în înălțime, precum și să își dezvolte bine memoria.

Seminarii de casă pentru fabricarea instrumentelor de percuție

Cursuri domestice de masterat pentru fabricarea instrumentelor de percuție Drum Puteți face un tambur adevărat sau chiar o întreagă instalare cu copilul dvs. de la articole care sunt cel mai adesea doar aruncate. Va fi necesar: băncile din sub cafea sau de conserve, cu atât mai mult va exista o bază metalică, cu atât mai bine; un balon de aer, un film alimentar sau un capac din plastic care se potrivește în diametru; creioane lungi, ciucuri sau pixuri; Scotch bandă sau gumă robustă.

Instrumente muzicale pentru cele mai mici

"Instrumente muzicale pentru cei mai mici" Astfel de jocuri simple pot fi conduse independent acasă chiar și cu cele mai mici. Copiii sunt implicați activ în procesul creativ împreună cu mama lor. Scopul jocului: astfel de clase cu instrumente muzicale improvizate dezvoltă urechea copiilor, sentimentul de ritm și, de asemenea, la o vârstă fragedă formează un gust muzical și învață să perceapă corect muzica diferită.

Magic flaut

Clasa Master Class "Magic Flute" Partea întâi: Joc interactiv "Muzica vântului" Se va face: sticle goale, apă. Munca pregătitoare: ar trebui să "îți creezi cerințele" - înainte de începerea lecției, umple recipientul cu apă la un alt nivel, găsind astfel note cu care poți să joci o melodie simplă cu copiii, fă semne cu un marcator.

Jocuri muzicale

Joc interactiv "Orchestra pentru copii" Link Atelier de joc "Magic Flute" Link Joc pentru copii "Treble Clef" Link Muzica cu mama joacă acasă Link Workshop "Orchestra de zgomot" Link Merry march Link Muzică eoliană Link Musical rebus Link Instrumente muzicale pentru cele mai Little Link Link-uri vesele de waltz Cursuri de masterat de la domiciliu în fabricarea instrumentelor de percuție Legătură de joc pentru copii Clapper Link Abordarea corectă a educației copilului îl ajută să se dezvolte creativ, îl formează ca o personalitate armonioasă.

Rebus muzical

Jocul "Rebus muzical" Scopul jocului: acest exercițiu învață să se concentreze atenția copilului, ajută la dezvoltarea auzului fonemic și armonic și, de asemenea, să învețe cu atenție să asculte discursul și muzica și să memoreze ceea ce a fost auzit. Un alt plus al acestei ocupații este acela că ajută la dezvoltarea dictării. Cântarea în cor este, de asemenea, o etapă importantă în formarea abilităților muzicale care nu trebuie neglijate.

Concursuri de nunta muzicale

Este imposibil să vă imaginați orice sărbătoare de nuntă fără o varietate de jocuri și concursuri muzicale. Toate acestea sunt întâmpinate în mod pozitiv de oaspeții de diferite vârste. Din toate aceste nenumărate cantități, putem distinge două categorii principale: concursuri de masă și active. Concursurile de masă sunt folosite pentru a înveseli oaspeții și a le pune într-o stare de joc.

Cleftul treble

Jocul copiilor "Treble clef" Scop: A cunoaște copiii cu bastonul. Veți avea nevoie de: Cutie de carton, carții mici de carton, pian, xilofon (de preferință mai multe), un personal muzical desenat pe placă sau o bandă lungă de hârtie. Puțin mai multe despre cartelele cu cip: fiecare cip este vopsit într-o singură culoare care se potrivește culorii uneia dintre plăcile de xilofon.

Trupa de zgomot

Master Class "Noise Orchestra" Scopul: de a învăța și de a consolida practic noile concepte privind zgomotul și sunetele muzicale. Lucrări pregătitoare: prezentatorul trebuie să selecteze în prealabil materialul necesar pentru fabricarea uneltelor, pot fi mici recipiente goale din mâncare (ceai, cafea, iaurt), containere de surprize și încălțăminte.

Jocuri muzicale amuzante pentru adulți - punctul culminant al vacanței pentru orice companie!

Muzica mereu și peste tot ne însoțește, reflectând starea noastră de spirit, ca nici o altă formă de artă. Puțini dintre oamenii de acolo sunt aceia care nu cântă cel puțin melodii preferate mental. Este imposibil să vă imaginați o vacanță fără muzică. Bineînțeles, concursurile care necesită cunoștințe enciclopedice și educație muzicală nu sunt potrivite pentru o companie obișnuită de a avea prieteni, rude și colegi de distracție: de ce cineva se face de rușine?

Concursuri muzicale pentru noul an

Sărbătorile cele mai anticipate și pe scară largă sunt cu siguranță noul an. O anticipare plină de bucurie a celebrării vine mult mai devreme din cauza pregătirilor care încep cu mult înainte de sărbătoarea în sine. Pentru o mare sărbătoare a noului an, nu este suficient doar să ai o masă inteligent pregătită, un costum superb și tot felul de decoruri de Anul Nou pentru camera condusă de un pom de Crăciun.