Genuri folclorice în muzica clasică

Pentru compozitorii profesioniști, muzica populară a fost întotdeauna o sursă de inspirație creatoare. Genurile folclorice sunt abundent citate în muzica academică a tuturor timpurilor și popoarelor, stilizarea cântecelor populare, melodiile, dansurile este un dispozitiv artistic favorit al compozitorilor clasici. Un diamant tăiat într-un diamant Genurile folclorice din muzica compozitorilor clasici ruși sunt percepuți ca o parte naturală și integrală, ca bogăția sa.

Noțiuni de bază ale muzicii de cameră

Muzica de cameră modernă aproape întotdeauna constă dintr-un ciclu sonat de trei sau patru părți. Până în prezent, baza repertoriului cameră-instrumental este compoziția clasicului: cvartetele și trioul șir de Mozart și Haydn, cvintetele de șir ale lui Mozart și Boccherini și, desigur, cvartetele lui Beethoven și Schubert.

Trei balene în muzică

Cântecul, marșul, dansul este foarte stabil și stabil în viața noastră, uneori este chiar imposibil de observat și chiar mai mult să se asocieze cu arta. De exemplu, o companie de soldați marșă cu un marș, firește că nu sunt implicați în artă, dar au intrat în viața lor sub forma unui marș, fără de care nu mai pot exista.