Jonas Blue: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Jonas Blue (Jonas Blue) Acest tânăr și promițător muzician, cu excepția ca un hit-maker nu poate fi numit. Având un talent nelimitat, el, ca un vânt de uragan, a izbucnit pe scenă și, cu viteza fulgerului, a urcat la vârful olimpului creativ. Numele lui este Jonas Blue. Un DJ ingenios, un producător întreprinzător și, cel mai important, un creator priceput al compozițiilor muzicale excelente, care devin imediat populare, ocupă cele mai înalte linii ale hărților.

Muzica britanică

Muzica din Marea Britanie Adele Link George Michael Link Elton John Link Robbie Williams Link Link Sting Ozzy Osborne Link Zayn Link Dua Lipa Link Sam Smith Link Mark Ronson Link Rick Astley Link Ed Sheeran Link

Sam Smith (Sam Smith): fapte interesante, cele mai bune melodii, biografie, asculta

Sam Smith (Sam Smith) Fermecătorul Sam Smith cu o voce puternică și, în același timp, blândă, a câștigat inima a milioane de fani nu numai în Marea Britanie, ci și dincolo de granițele sale. Prin urcușuri și coborâșuri, depășind toate obstacolele, tânărul muzician sa urcat la vârful topurilor britanice și a asigurat în siguranță locul favorit al iubitorilor de muzică britanică.

Jax Jones (Jacks Jones): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Jax Jones (Jacks Jones) Engleză DJ Jax Jones a cucerit comunitatea mondială cu abordarea sa extraordinară de a crea mixuri muzicale. Cântând casa de club, realizând rap, el reușește să dea o melodie, astfel încât sunetul să producă note luminoase ale melodiilor pop, ceea ce oferă o unitate specială muzicii care ocupă cu succes cele mai înalte linii din topurile de engleză și lume.

Ellie Goulding (Ellie Goulding): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Ellie Goulding (Ellie Goulding) Cine este fata asta? Actriță, cântăreață, compozitor; ea a scris coloane sonore pentru astfel de opere: "Cincizeci de nuante de libertate", "Dragostea traieste trei ani", "Viermii de lapte", "Kick-Ass" etc; single-urile ei iau primele locuri în topurile lumii, iar criticii Premiilor BRIT îi dau victoria. Dar, în spatele întregii glorii, există o călătorie lungă în care există totul: plecarea tatălui, un tată vitreg groaznic, viața într-o familie săracă la marginea orașului Herefordshire.

Muzică irlandeză: istorie, fapte interesante, cântece, artiști interpreți sau executanți, instrumente

Muzică irlandeză Muzica populară irlandeză aparține în mod legal statutului uneia dintre cele mai vechi culturi muzicale de pe planeta noastră. Are multe fețe și diverse, dar datorită melodiilor melodioase și necomplicate, combinate cu un model ritmic complex, capricios, este recunoscut fără îndoială de la primele bare din toate colțurile lumii.

Adele (Adele): biografie, videoclipuri, fapte interesante, ascultă

Adele (Adele) Adele luminos și extraordinar a explodat literalmente lumea muzicii. Voce, cântece, aspect și stil de comunicare. Această engleză a arătat că succesul și dragostea fanilor nu depind de figura slabă și de sexualitatea artificială a artistului. Doar cântă. El cântă în așa fel încât colectează stadioane uriașe, se bucură de o mare popularitate, cade pe lista celor mai influenți oameni, potrivit Time, și câștigă nenumărate Grammy.

Elton John: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante, ascultă

Elton John Elton John și-a înregistrat prima melodie în 1965. De atunci, mai mult de o jumătate de secol a trecut. În această perioadă, muzicianul talentat a lansat 30 de albume de studio, a mulțumit publicului cu 130 de singuri, a câștigat numeroase premii și a primit recunoaștere la nivel mondial. Un artist șocant, strălucitor și extravagant cunoscut în aproape orice țară.

George Michael: biografie, cele mai bune cântece, fapte interesante, ascultați

George Michael George Michael este o figură iconică în istoria muzicii din Marea Britanie. Cântecele sale au devenit clasice, vocea lui, moale și melodică, încă încântă până în ziua de azi. Ea simte emoții, sinceritate și dragoste pentru munca sa. Poate că acesta este motivul pentru care educatorii de muzică nu ocolește modul în care britanicii interpretează în clasele vocale.

Robbie Williams: biografie, cele mai bune cântece, fapte interesante, ascultă

Robbie Williams A deveni faimos este ceea ce Robbie Williams a dorit mereu. Și a reușit să-și îndeplinească visul. Chiar dacă nu ați intrat niciodată în contact cu activitatea acestui muzician britanic, ați auzit fără îndoială despre comportamentul său scandalos. Acest băiat este un tip rău care poate șoca publicul. Știe cum să perceapă o mulțime uriașă cu energia sa și un simț unic de umor.