Predarea copiilor pentru a juca pianul: ce să faci în primele lecții?

Predarea copiilor la pian este un proces sistematic, etapa inițială fiind împărțită în două perioade: donator și muzical. Ce să faci în primele lecții? Cum să introduci un mic muzician în secretele lumii muzicale? Primele lecții de a învăța copiii să cânte la pian se bazează pe familiarizarea cu un instrument muzical, tastatura și numele notelor, pe înțelegerea posibilităților expresive ale muzicii.

Cum să te înscrii în școala muzicală: informații pentru părinți

Lecțiile de muzică (sub orice formă) ajută copiii să dezvolte nu numai auzul și ritmul, ci și memoria, atenția, coordonarea, inteligența, perseverența și multe altele. Cum să vă înscrieți într-o școală de muzică pe care o veți avea nevoie - citiți mai jos. La ce vârstă se duce la școala de muzică? Copiii de la vârsta de 6 ani sunt, de obicei, admiși la departamentul bugetar, de la 5 ani la "contabilitatea costurilor".

O controversă veșnică: cât de vechi trebuie să începi să predai o muzică pentru copii?

Dezbaterea despre vârsta la care se poate începe învățarea muzicii a avut loc de mult timp, dar în general nu sa născut un adevăr clar în aceste dispute. Suporterii dezvoltării timpurii (și, de asemenea, foarte timpurie) au dreptate - la urma urmei, un copil mic absoarbe orice informații disponibile, cum ar fi un burete, punând o bază puternică pentru dezvoltarea ulterioară.

Cum să te înscrii în școala de muzică?

În postul de astăzi vom vorbi despre cum să vă înscrieți într-o școală de muzică. Să presupunem că ați terminat școala și intenționați să obțineți o educație bună. Ar trebui să mă duc la școala de muzică? Vă recomand să vă gândiți serios, deoarece trebuie să petreceți patru ani în școală.

Intrarea la un colegiu de muzică sau colegiu

Deci, partidele de absolvire au murit, pentru fiecare foști școală era un moment fierbinte - trebuie să decideți ce să faceți în continuare. Am decis să scriu despre examenele de admitere la școala de muzică, ca să spun așa, să împărtășesc impresiile mele. Dintr-o dată, cineva trebuie să citească înainte de a intra în ceva de genul asta, pentru a-i calma.