Musicaluri

Musicals Notre Dame de Paris Link Pisici Link Jesus Christ - Superstar Link Mamma Mia! Link Link Romeo și Julieta Link Outcast Link Sunete de muzică Link Phantom of the Opera Legende Link on the Roof Link My Fair Lady Link

Muzica "Mamma Mia!": Conținut, video, fapte interesante, istorie

Muzica "Mamma Mia!" Anii 80 ai secolului trecut. La vârful popularității se află grupul suedez ABBA. Cântecele formației sunt o adevărată descoperire muzicală. Incredibil de cinstit și sincer - au avut un sunet special. Teatralitatea poemelor a permis să creeze o performanță reală. Muzica "Mamma Mia" a devenit una dintre spectacolele de cult care au transformat viziunea culturii POP.

Muzicalul "Sound of Music": conținut, video, fapte interesante, istorie

Musicalul "Sunetele muzicii" Povestea unei familii austriece, strâns legată de muzică, a trecut de la carte la film, după care au elaborat un scenariu pentru piesă, care a revenit pe ecranele de televiziune sub forma celebrului și popularului muzical "The Sound of Music", care a cucerit pe toți fără excepție. Caractere Descriere Maria Augusta Rainer novice abbey, a încercat pe un nou guvernator de rol Căpitanul Georg von Trapp văduv, curajos ofițer Mama Superior femeie înțeleaptă, ajutând Mary să ia decizia corectă Maria a fost trimisă familiei căpitanului von Trapp.

Muzicalul "My Fair Lady": conținut, fapte interesante, videoclipuri, istorie

Muzicalul "My Fair Lady" Muzicalul "My Fair Lady" de Frederick Lowe și Alan Jay Lerner este o poveste romantică despre transformarea unei fete simple de flori într-o doamnă rafinată și elegantă care a câștigat inima multor spectatori din întreaga lume. Unicitatea muzicalului constă în combinarea diverselor materiale muzicale: de la valsul sentimental la muzica spaniolă spaniolă.

"Isus Hristos este un superstar": conținut, video, fapte interesante, istorie

"Isus Hristos - superstar" de către E. Lloyd Webber "Isus Hristos - superstar" este opera legendară a lui Andrew Lloyd Webber. Zeci de ani mai târziu, nu pierde relevanța. Până în prezent, conținutul a provocat reacții controversate încălzite cu privire la interpretarea Scripturii religioase. Cu toate acestea, opera rămâne un clasic și se află pe cele mai bune etape ale lumii.

Pisicile muzicale: conținut, video, fapte interesante, istorie

Pisicile muzicale de către E. Lloyd Webber În secolul XX, era dificil să surprinzi ascultătorul cu ceva, dar nu și cu Andrew Lloyd Webber. Pisicile muzicale au devenit o lucrare cu adevărat permanentă pe multe scene de teatru. Această producție sinceră și naivă a câștigat inima spectatorilor din întreaga lume. Stralucirea spectacolului, complotul neregulat și muzica uimitoare, aceasta face ca o persoană să se îndrăgostească de "Pisici".

Ce este un muzical, istoria muzicalului

Ce este un muzical, istoria muzicală Teatrul muzical ca formă specială de artă a fost format prin amestecarea mai multor direcții de creativitate. Muzicalii sunt capabili să spună o poveste clasică într-un mod complet nou, mai piercing și mai adânci, și să facă populara piesă a autorului populară la un moment dat.

Muzicalul "Phantom of the Opera": conținut, fapte interesante, videoclipuri, istorie

Muzicalul "Fantoma operei" Pentru a crea cele mai bune spectacole de box-office din secolul XX de autorul său, Andrew Lloyd Webber, a împins iubirea - a trebuit să scrie o piesă uimitoare pentru mireasa sa, Sarah Brightman. Nu e de mirare că această interpretare a fost "Fantoma operei" - povestea pasiunii tocmai de consumatoare a înfrângerii urâte a tânărului cântăreț în peisajul romantic al teatrului de la Paris din secolul al XIX-lea.

Musical "Cabaret": conținut, video, fapte interesante, istorie

Musical "Cabaret" "Bine ați venit la Cabaret!" - pentru o frază care începe și termină o interpretare muzicală legendară, merită mai mult decât o invitație solemnă de a vă scufunda în istoria unei instituții de cereale. În spatele cuvintelor simple, există o propunere de a coborî în lume, echilibrând nesusțintabil pe marginea apocalipsei morale pe care Germania o avea în anii 1930.