Legenda despre flaut și dragoste

Legenda despre flaut și dragoste Această legendă povestește despre tradițiile poporului indian din tribul Lakota. Tinerii lor erau războinici excelenți și neînfricați care, fără nici cea mai mică ezitare, ar fi putut ataca inamicul sau fiara înfuriată. Cu toate acestea, ei erau incredibil de timizi și adesea nu puteau să se apropie de fată și să-și exprime sentimentele.

Flute Aspect Mit

Mitul apariției flautului Când Athena, zeița războiului și a înțelepciunii, a aflat despre afacerea de dragoste dintre Poseidon și marea Medusa, ea ia transformat pe acesta din urmă într-un monstru cu un șoc de șerpi pe capul ei. Sora lui Medusa nu era fără pedeapsă. Experimentând mânia zeiței a avut Spheno și Euryale. Dar pedeapsa simplă nu era suficientă pentru Athena.

Legenda kazahă despre muzică

Legenda kazahă despre muzică Odată, un Khan crud a trăit pe pământul kazah, fără să-i sporească pe nimeni. Numai pentru o persoană a avut dragoste adevărată - pentru fiul său, care nu și-a putut imagina viața fără vânătoare. Domnitorul nu-i plăcea hobby-ul periculos al moștenitorului. De fiecare dată când intra în pădure, îl va descuraja cât putea.

Charango Legend

Legenda creării Charango Charango este instrumentul muzical național al indienilor din America Latină. Acum este făcută dintr-o bucată de lemn solidă, și mai devreme armura unui armadillo a servit ca un rezonator de corp. Iată de ce. Cu mult timp în urmă, o veche navă de luptă numită Kirkincho a locuit în munții din Bolivia.

Flaut pan

Pan flute O legendă antică grecească despre un singur instrument, un tip de flaut - syrinx, reprezentând mai multe tuburi de rădăcină care s-au unit între ele, a ajuns în zilele noastre. Numele său cel mai obișnuit este flautul lui Pan. În acele zile, Syrinx - era numele celei mai frumoase fete din oraș.

Legenda lui Piper de la Kayla

Legenda Bagpiperului de la Kayla Pe Peninsula Kintyre din Scoția există o legendă despre bagheta Alesdere, despre curajul și talentul său. Știa cum să joace gogoașele ca nici un altul. După muncă, Alesder și-a ținut vecinii cu melodii de dans care au făcut pe alții să înceapă să danseze și, dacă a început să cânte cântece vechi, oamenii din jurul lui au ascultat fascinați.

Vioara master legenda

Legenda producătorului de vioară Evenimentele legendei antice au avut loc în orașul italian Cremona. Odată, un vrăjitor mergea de-a lungul străzii principale. În acele zile, era adesea posibil să întâlnești personaje de basm în orice oraș. În timp ce admira străzile minunate și aglomerate, el a auzit brusc sunetele încântătoare ale unei vioi și a decis să vadă cine se juca.

Legenda originii muzicii

Legenda originii muzicii Din adâncul veacurilor îndepărtate a venit la noi legenda folclorică a kazahului despre originea muzicii. Odată, într-o perioadă imemorală, nici una dintre popoarele care locuiau în planeta noastră albastră nu știa ce versuri și muzică sunt. Și ce este viața fără să se răspândească sunete și sunete?

Mituri și legende

Legenda maestrului de vioară Legătură de flaut Pana Link Legenda legate de flaut și dragoste Link Legenda originii legăturii muzicale Linkul legat de legenda lui Fife Legenda lui Fife Legătura kazahă a legăturii Legenda lui Orfeu și Eurydice Link Mitul aspectului flautului Link Legenda lui Piper din Kayla Link Link creând charango Link Importanța deosebită pe care muzica o are pentru om din cele mai vechi timpuri a fost un atribut obligatoriu al ritualurilor și ritualurilor, cu ajutorul domnilor ei mărturisindu-și doamnelor sentimentele lor, în cele din urmă, chiar și în luptă armata a acționat instrument muzical.

Legenda tubului

Legenda trupei Odată ce Young Breeze, frolicking peste munți, a observat un copac mic care crește pe una dintre stânci. Ramurile sale au fost complet acoperite cu un fiert de flori mari de zăpadă albă, exudând un miros rafinat de intoxicare. Vântul nu mai întâlnise niciodată astfel de copaci și, prin urmare, se grăbea imediat spre el.

Legenda despre Orfeu și Eurydice

Legenda despre Orfeu și Eurydice Povestea frumoasă de dragoste a tânărului tânăr grec Orpheus, fiul zeului Apollo și frumoasa nimfă Eurydice, încă provoacă agitație în inimile oamenilor. Legenda spune că Orpheus avea un talent special. El a stăpânit perfect jocul de lire, iar lucrările sale au făcut ca pietrele să se îndrepte spre sunetul melodiilor fermecătoare.