Jazz muzicale și spectacole

Porgy și Bess Link Chicago Link West Side Story Link Ce este acest gen? Aceasta este o sărbătoare, cel mai mare spectacol, dacă doriți, în care viața este în plină desfășurare, personajele principale trăiesc cu emoții și toate acestea sunt susținute de o muzică extraordinară, iar dacă este jazz, atunci acesta este un plus mai mare. Dialogurile sunt amestecate cu cântece și dansuri, întreaga acțiune este în continuă mișcare.

Opera "Porgy și Bess" - Fapte, video, conținut

Opera lui Gershwin "Porgy and Bess" Compoziția de cult "Summertime" poate fi cunoscută fiecărui fan al jazz datorită performanței minunate a lui Louis Armstrong și a lui Ella Fitzgerald. Acesta este cântarea lui Clara de la primul act al lui George Gershwin, Porgy și Bess. Spectacolul este construit în totalitate pe compoziții de jazz, intonări de blues, imnuri negre și psalmi, spiritele sunt prezente aici.

Musical "Chicago" - Favorite

Musical "Chicago" Ce trei cuvinte poți descrie muzicalul "Chicago"? Cel mai potrivit este șoc, șic și sclipici. Sunteți de acord? O producție strălucitoare, o muzică frumoasă și strălucitoare și un complot care este uimitor și fascinant în același timp. Muzicalul se bazează pe evenimente reale, este șocant și, în același timp, îi dă o urgență deosebită și o piquancy.