K. Saint-Saens "Carnavalul animalelor"

"Carnavalul animal" Camille Saint-Saens "Carnavalul animalelor" - o suită de benzi desenate de compozitorul de renume mondial C. Saint-Saens, care a fost scrisă pentru ansamblul camerelor. Munca muzicala unica care a cucerit intreaga lume, dar a fost condamnata de autorul ei! Saint-Saens a interzis personal editurii "Carnavalul Animalelor", pentru a nu deveni "faimos ca autor al unor lucrări muzicale stupide".

B. "Ghidul Orchestrei Britten"

"Ghidul orchestrei pentru tinerii ascultători" Benjamin Britten Benjamin Britten a fost în fruntea revigorării muzicii engleze pe scena mondială. A creat lucrări de diferite genuri și a acordat o atenție deosebită tendințelor populare. Rolul său de muzician luminător a fost reflectat în etudele muzicale destinate tinerilor și copiilor.

Istoria simfonică "Petru și Lupul"

Povestea simfonică "Petru și Lupul" Serghei Sergheievici Prokofiev Povestea simfonică a lui Serghei Prokofiev "Petru și Lupul" este populară atât în ​​rândul adulților cât și al celor foarte tineri. A fost prezentată de Filarmonica din Moscova și a fost pusă în scenă pentru tinerii spectatori și părinții lor. Scrisul are un motiv de predare și îi învață pe copii să recunoască fiecare instrument muzical, introducând toate caracteristicile sale caracteristice.