Despre Orchestra Simfonică

Interesante despre orchestra simfonică Link Posibilitățile nelimitate ale orchestrei simfonice Link Orchestra simfonică: formarea și dezvoltarea. Link Ce părere aveți atunci când ascultați muzică efectuată de o orchestră simfonică sau vizionați performanța sa? Poate că sunteți interesat de efectul dramatic sau de conceptul general al întregii opere?

Lucrări pentru instrumente cu orchestră

Lucrări pentru instrumente cu orchestra S. Rachmaninov Concertul pentru pian și orchestră nr. 3 Link P.I. Concertul Ceaikovski pentru pian și orchestra nr. 1 Link V.A. Concerte Mozart pentru pian și orchestră Link L. Beethoven Concerte pentru pian și orchestră Link S. Rachmaninov Concert pentru pian și orchestră Nr. 2 Link C.

Instrument muzical: limba engleză Horn

Instrument muzical: Cornul englez Cornul englez are de asemenea un al doilea nume, oboiul alto, și aparține grupului de lemn. A fost construit dintr-un oboi de vânătoare prin adăugarea unui clopot la el. La început, instrumentul a fost curbat în formă de arc, dar mai târziu a dobândit un aspect alungit.

Muzică simfonică

Ghid de Instrumente de Link Link Video Despre orchestra Link Lucrări simfonice uimitoare Link Lucrări pentru instrumente cu orchestra Link Cu fiecare nouă pagină a resurselor noastre, o orchestră simfonică, ca un diamant tăiat strălucit, vă va deschide dintr-o parte uimitoare.

Informații interesante despre orchestra simfonică

Informații interesante despre orchestra simfonică Vă sugerăm să vă familiarizați cu fapte interesante și fascinante legate de orchestra simfonică, care s-au adunat destul de mult pe parcursul lungii sale istorii. Sperăm că, cu informații atât de interesante, vom putea surprinde nu numai iubitorii de artă de balet, ci și să descoperim ceva nou, chiar și pentru adevărații profesioniști din acest domeniu.

Instrument muzical: Flaut Piccolo

Instrument muzical: Flute piccolo Piccolo flaut, sau așa cum se mai numește, flautul mic, aparține instrumentelor de lemn și este un fel de flaut. Într-adevăr, ea este foarte asemănătoare cu ea, doar piccolo este mai puțin de două ori și mult mai mare în sunet. Poate unul dintre cele mai înalte în sunet și, în același timp, mici instrumente orchestrale.

Posibilități nelimitate ale unei orchestre simfonice

Posibilități nelimitate ale unei orchestre simfonice Fiecare dintre voi este familiarizat cu conceptul unei orchestre simfonice. Cu toate acestea, înainte ca el să fie pe deplin stabilit în lucrările clasicilor vienezi, nu a existat nici măcar o distincție clară între el și ansamblul muzical. Numai atunci când muzica a încetat să existe doar pentru a servi viața, când au început să creeze compoziții destinate unei ocazii speciale, celebrare sau concert, sa format o orchestră simfonică.

Orchestra simfonică: formare și dezvoltare.

Orchestra simfonică: formare și dezvoltare. Este greu de imaginat o persoană care nu a auzit niciodată o orchestră simfonică. Deci, ce este? Când a apărut orchestra și a fost întotdeauna așa? Câte instrumente ar trebui să fie incluse în compoziția sa și este posibil să se schimbe? Mai întâi de toate, uita-te la orice dicționar explicativ.

Oboe: istorie, video, fapte interesante, ascultați

Instrument muzical: Oboe Oboe este un instrument muzical uimitor de acest gen, distins de alte vrăjitoare cu expresivitate și penetrare a sunetului. De aceea este considerat mai degrabă un "cântec" decât un instrument virtuos. În ceea ce privește capacitățile tehnice, este în multe privințe inferior flautului, dar în ceea ce privește frumusețea și profunzimea sunetului, acesta nu este egal.

MI Glinka "Waltz-fantasy": istorie, video, conținut

MI Glinka "Waltz-fantasy" "Waltz-fantasy" este o lucrare care pătrunde în calea creatoare a lui Mikhail Ivanovich Glinka. Tocmai prin schimbările pe care autorul le-a adăugat, se poate vedea cum a crescut muzicalul compozitorului. Puteți citi istoria creației, puteți asculta lucrarea, precum și să vă familiarizați cu fapte interesante pe pagina noastră.

Lucruri simfonice uimitoare

VA Simfonia Mozart №40 Link G. Sviridov "Blizzard" Link M. Ravel "Bolero" Link Valsurile lui Strauss Link Ludwig van Beethoven "Egmont" Link Night on Mountain Bald Link Simfonia fantastică Link Simfonia de rămas Legătură Ludwig van Beethoven "Symphony No. .si. Simfonia Ceaikovski nr. 1 "Legăturile de iarnă" Link Franz Schubert "Simfonia neterminată" Link A.

D. Shostakovich "Waltz numărul 2": istorie, video, conținut, fapte interesante

D. Shostakovich "Waltz No. 2" Dmitri Șostakovici este un compozitor sovietic remarcabil, ale cărui lucrări sunt bine-cunoscute în întreaga lume. Cu toate acestea, printre lucrările maestrului de geniu există un mic eseu, care este foarte iubit în afara granițelor țării noastre. Străinii îl numesc diferit: "Al doilea val", "Valsul numărul 2" sau pur și simplu "Valsul rusesc".

Timpani: fapte interesante, video, poveste, asculta, fotografie

Instrument muzical: Timpani Acest dirijor a fluturat bagheta si a auzit tumultoasa amenintare a tunetului. Sună unul dintre cele mai vechi instrumente muzicale de percuție - timpani. Nu te confunda cu tobele, pentru că ei au puțin în comun. Timpani au o structură mai complexă și reprezintă corpul metalic sub forma unui cazan, cu un plastic sau piele întinsă, în partea de jos este o gaură de rezonator.

Fazon: poveste, video, fapte interesante, ascultați

Instrument muzical: fagon Cuvântul "fagot" în italiană înseamnă "nod" sau "bundle". De ce este cel mai dimensional și cel mai mic instrument al vântului de lemn numit așa? Totul este simplu - primii fagi, care au apărut mai mult de o jumătate de mileniu în urmă, aveau o dimensiune imensă și, dezasamblat, arătau mai mult ca un pachet de lemn de foc decât un instrument muzical.