Cornet - trupa de aramă nemaipomenit uitată

Cornet (cornet-a-piston) este un instrument de suflat de bronz. Arată foarte impresionant și strălucește laturile sale de cupru pe fundalul altor instrumente din orchestră. În prezent, faima lui, din păcate, rămâne în trecut. Cornet este un descendent direct al cornului post. Interesant, cornul a fost făcut din lemn, dar a fost întotdeauna atribuit instrumentelor de suflat de alamă.

Cum se joacă armonica? Articol nou articol

Harmonica este un organ de vânt miniatural, care nu numai că are un sunet profund și ciudat, ci se combină perfect cu chitara, tastatura și vocea. Nu e de mirare că numărul de oameni care doresc să joace muzica armonică crește pe tot globul! Alegerea instrumentului Există un număr mare de varietăți de armonice: cromatice, blues, tremolo, bas, octave, precum și combinațiile lor.

Woodwinds: o istorie

Woodwind - cel mai vechi, împreună cu toba și alte tobe. Multe scene pastorale, poze ale antichității, puteți vedea tot felul de țevi și flaut, care au jucat strămoșii noștri. Materialul era la indemana. Țesuturile de trestie, bambus și alte sucursale au servit drept bază pentru conducte viitoare.