Muzică clasică

Symphonic Link Ballet Link Opera Link Muzeul camerei Link Muzica legăturii Link-uri mituri și legende Link Cantata, Oratoriu, Mass Link Marele compozitor Link Instrumente muzicale antice Link Muzică antică dinăuntru Legătura Renaissance Teatru și legătura barocă Frecvent doar o singură mențiune a cauzelor muzicii clasice în gânduri mulți oameni sunt imagini ale unor muzicieni serioși cu chipuri plictisitoare, îmbrăcați în tuxeduri stricte și jucând ceva foarte lung și plictisitor.

Toată această jazz

Despre jazz Link Jazz in cinema Link Performante si muzicale Link Jazz Performers Link Jazz savureaza si captiveaza de la primele baruri, si toate acestea se intampla intr-o lumina, inerenta numai manierei lui, nu este accident ca el apartine artei de elita. Acesta este un paradox imens, pentru că nu a apărut în cercurile aristocrației.

Cântăreți de operă

Veronika Dumpe soprană Artist onorat al Rusiei. Soloistul Teatrului Academic de Bolshoi de Stat Valerian Zaitseva Soprano Laureat al concursurilor internaționale Soloist al Teatrului de muzică academică din Moscova numit după KS Stanislavsky și V.I Nemirovich-Danchenko Soprană Irina Letskaya Laureat al concursurilor internaționale Larisa Andreeva mezzo-soprană Solist al Teatrului de muzică academică din Moscova numit după K.

Muzica pentru copii - spectacole, desene animate, jocuri, lecții

Muzica de la desen animat Link Performanțe pentru copii Link jocuri muzicale Link lecții de muzică Link tinere talente Link Educație muzicală a copiilor Link În special pentru oaspeții site-ului nostru, am pregătit această secțiune unică, care a colectat toate cele mai valoroase și utile pentru copii și părinții lor. "Muzica de la desene animate" va fi cu siguranță la gustul celor mai tineri vizitatori.

Ce este muzica pe calculator?

Muzica de calculator a apărut relativ recent, deoarece apar computerele. Și, ca termen, a fost folosit de către specialiștii profesioniști pentru a desemna în domeniul dezvoltării de inginerie un fel sau altul legat de procesarea sunetului, a sunetului digital și sintetizatorul de sunet digital. În prezent, termenul "Computer Music" este folosit de toată lumea.

Viață culturală intensă

Astăzi a devenit la modă să-și trimită copiii la studii în străinătate, inclusiv la muzică. Instituțiile de învățământ din Cehia sunt foarte apreciate. Deci, puteți învăța cultura țării și puteți studia subiecte din diferite domenii. Este uimitor cum un băiat dintr-un mic oraș din Germania, David Garrett, ar putea deveni o adevărată stea și un câștigător al multor premii!

Cum de a veni cu numele grupului care va aduce succes?

Numele grupului pentru multe frunze din grupul muzical este prima impresie care rămâne pentru totdeauna. Numele sonor și ușor de reținut vă va permite să ieșiți imediat printre numeroase grupuri și să facilitați avansarea echipei în partea de sus a Olympus. Există câteva modalități încercate și testate de a veni cu un nume "de vânzare" pentru un ansamblu.

Muzică și retorică: vorbire și sunete

Influența artei oratorii asupra muzicii este retorică, tipică pentru epoca barocului (secolele XVI-XVIII). În aceste vremuri, chiar apare doctrina retoricii muzicale, reprezentând muzica ca o analogie directă cu arta elocvenței. Retorica muzicală Trei sarcini exprimate de retorică în antichitate - de a convinge, încânta și excite - sunt resuscitate în arta barocului și devin principala forță organizatoare a procesului creativ.

Cum să promovezi o bandă muzicală? Doar 7 pași spre succes

Mulți tineri muzicieni, după ce au creat un grup, se confruntă cu faptul că nu-și pot găsi audiența pentru că nu știu ce măsuri trebuie luate pentru promovare. Astăzi, vom conduce o conversație despre cum să dezlănțuiți un grup muzical și ce acțiuni vă vor ajuta să deveniți populare. Ordinea de promovare a grupului muzical Crearea imaginii grupului.

Aranjament muzical al sărbătorii

Aranjament muzical al sărbătorii. Orice eveniment festiv nu se poate face fără muzică profesională, care este o componentă esențială a unui eveniment de masă. Dansurile, jocurile și toasturile amuzante nu trec fără un cântec sau o înregistrare bună. Este foarte important să alegeți compoziția potrivită, care este destinată să înveselească oaspeții și "eroii ocaziei".

Cum să dezvolți un sentiment al ritmului copilului și al adultului?

Ritmurile ne însoțesc peste tot. Este dificil să-ți imaginezi o zonă oriunde o persoană întâlnește un ritm. Oamenii de știință au demonstrat de mult că, chiar în pântecele mamei, ritmul inimii ei calmează și înjunghie copilul. Deci, când o persoană începe să simtă ritmul? Se pare că, chiar înainte de naștere! Dacă dezvoltarea unui sentiment de ritm a fost considerată din punctul de vedere al dezvoltării unui sentiment pe care o persoană era întotdeauna înzestrată, atunci oamenii ar avea mult mai puține complexe și teorii ale insolvenței lor "ritmice".

Cum de a crea o trupa de muzica?

Crearea unui grup muzical este un proces complex și serios. Să vorbim despre cum să creați un grup muzical și să aruncăm o privire detaliată. Deci, de unde începeți? Și totul începe cu definirea conceptului de echipă viitoare. Trebuie să decideți cu privire la sarcinile viitoarei echipe, răspunzând la niște întrebări de susținere.

Cum să numești o trupă de muzică?

Numele este "fața" grupului. Un nume de succes este capabil să atragă atenția unei persoane la o echipă a cărei activitate pentru el a rămas până acum necunoscută. Prin urmare, alegerea unui nume pentru un grup tineri este un pas foarte important, care poate fi decisiv pe drumul său către înălțimile industriei muzicale. Există mai multe criterii generale - recomandări care ar trebui urmate în întrebarea "cum să numești un grup muzical".

Site news: Bine ati venit la grupul nostru în contact!

Bună ziua, dragi prieteni! Astăzi publică un post non-standard pentru utilizatorii site-ului: vă vom cunoaște mai bine! Site-ul nostru a fost în jur de șase luni, umplând rapid cu conținut nou interesant și extinzând treptat spectrul publicului său. Nu voi da statistici, deși sunt foarte curioase, pot spune doar că audiența site-ului rămâne puterea care nu permite abandonarea proiectului și motivează dezvoltarea și îmbunătățirile ulterioare.

Cum a apărut acest site

Dragi cititori, pe pagina "Despre site" puteți citi despre obiectivele care m-au îndrumat când am decis să creez acest site. Vedeți că site-ul se dezvoltă în mod activ - se elaborează noi materiale utile și articole informative, multe dintre ele fiind originale. Într-adevăr, anumite informații nu au fost încă disponibile pe Internet, dar acum este disponibil pentru orice cititor și îl puteți găsi pe site-ul meu web sub titlul "Materiale pentru studiu", "Instruire" și pe alte pagini.

Cum să înveți o poezie cu un copil?

Foarte des, părinții se confruntă cu sarcina de a pregăti o poezie pentru o vacanță cu un copil într-o grădiniță sau doar pentru a distra și a vă bucura de oaspeți. Cu toate acestea, este posibil ca acesta să nu fie planurile copilului și el refuză în mod categoric să memoreze textul necesar. Motivul este destul de logic, micul om are teama de o mare cantitate de informații noi, iar creierul încearcă pur și simplu să se protejeze împotriva suprasolicitării cu această reacție.