Paștele de clopot "Bell" - note de cântece de Paște

În timpul sărbătorilor de paști de patruzeci de zile, troparul festivalului este cântat de mii de ori într-o mare varietate de melodii. Una dintre aceste melodii este așa-numita "Bellflower", muzica pentru care a fost scrisă de compozitorul M. Vasiliev. Note de la troparion "Easter" Bell în format pot fi descărcate de pe această pagină, salvați și imprimați.

Uite, nu îngheța! Sau 3 hituri de Anul Nou pentru un jucător de tastatură începător!

Salutări pentru dvs., dragi prieteni! Recent, am fost întrebat: "Ce ar trebui să joace un pianist auto-învățat începător? Care sunt melodiile simple pentru pian?" Deci, ar fi plăcut să redați muzica pe care o doriți - melodiile dvs. preferate, deși într-o formă simplificată. Ei bine, din moment ce abordarea festivalurilor de Anul Nou se află chiar la colț, este timpul să învățăm să jucăm cântecele de Anul Nou binecunoscute, simple și amuzante, hit-urile tuturor timpurilor și națiunilor - Little Christmas Tree, Christmas Tree și Jingle clopotele ".

Troparion și Kondak din Nașterea lui Hristos - note ale zilnicelor

Troparionul și conacul Nașterii Domnului Hristos sunt cântecele bisericești, adesea auzite pentru slujbele bisericilor pe tot parcursul sărbătorilor de Crăciun. Am pregătit notele din aceste colinde de Crăciun în versiunea lor zilnică - pot fi descărcate de pe legăturile care vor fi date mai jos. Troparienii și kondakii sunt imnuri mici - imnuri în care se revelează semnificația sărbătorii sau sfinții amintiți sunt glorificați.

Poezii de Paști - Note de Paști

La sfârșitul matinilor serviciului de Paște, poze de Paști sunt cântate - notele melodiei de zi cu zi a acestor versete de pe a cincea voce pot fi descărcate direct de pe pagina unde te afli acum. Poemele de Paști constau în cinci tropari (versuri), care sunt precedate de versete separate de psalmi (primul verset este "Dumnezeu să se ridice din nou ...", ultimul este "Gloria și acum").

Troparionul și conacul Adormirii Maicii Domnului - note de cântece festive pe cântecele vocale

Continuăm să publicăm note de imnuri bisericești de zi cu zi pentru sărbătorile celor care se pregătesc independent pentru servicii sau participă la coruri amatori. Pentru această chestiune am pregătit un troparion și un concurs al Adormirii Maicii Domnului - viitoarea sărbătoare, care este sărbătorită pe 28 august. Sărbătoarea sărbătorii începe cu cuvintele "În Fecioară fecioara a păstrat tu" (prima "linie") și este cântată pe prima voce.

Triumf, distrează-te, Îngeri în cer ... note și versuri de încă două colinde de Crăciun

Crăciunul este una dintre cele mai iubite sărbători din Rusia. Cu mult timp în urmă, a existat o tradiție în zilele sărbătorii acestei sărbători pline de bucurie de a vă felicita reciproc cu cântând colinde de Crăciun. Colindele sunt cele mai diferite: unii retell evenimentele evanghelice ale nopții pentru noi, în care Mântuitorul a coborât pe pământ pentru popor, alții risipiți de bucuria autentică a sărbătorii naționale, alții și destul de comic.

Bună seară, Tobi ... Note și text de colinde de Crăciun

Una dintre marile sărbători se apropie - nașterea lui Hristos, ceea ce înseamnă că este timpul să începeți pregătirea pentru aceasta. Vacanța este decorată cu un obicei frumos de a cântă colinde de Crăciun. Așa că am decis să încep liniștit cu aceste colinde să vă prezint. Aștept cu nerăbdare notele de la Colindele Bună Toby și o întreagă colecție de videoclipuri festive.

Corpul adormit - note de exapostilaria de Paști

De pe această pagină puteți descărca notele "Flesh sleeping", cântece de zi cu zi. Carnea adormită - acestea sunt primele cuvinte ale exapostilăriei de Paști, care este cântată de trei ori într-un cor sau trio după cântatul canonului pascal (după al nouălea cântec al litaniei minore). Exapostilaria este un cântec special în care relatarea unui pasaj din Evanghelia citită în matină este dat într-o formă concisă.

Troparion și conakion la sărbătoarea Transfigurării Domnului - note ale zgomotelor de zi cu zi.

Pentru site-ul nostru acum a devenit o tradiție de a publica note de cântece bisericești festive, în special tropari și kondaki. De data aceasta ne-am pregătit note pentru tine: troparionul și contactul despre Transfigurarea Domnului. În ciuda faptului că pe cântecul vocal stabilit se cântă orice kondak sau troparion, iar pentru corurile profesionale de dreapta sau stânga nu există nici o dificultate în a le cânta, am considerat necesar să scriem cât mai multe cântece cu notele.

Troparionul de Paști - note de cântece de vacanță de zi cu zi

Foarte curând va veni marea sărbătoare a Învierii lui Hristos, se vor purta slujbe divine solemne, în care ortodocșii vor repeta cu bucurie în inimile lor cuvintele "Hristos a înviat" de multe ori. Paștele troparion începe cu aceste cuvinte - notele versiunii sale zilnice (pe a cincea voce), precum și alte melodii ("Curtea", "Bell"), puteți viziona și descărca direct de pe această pagină.

Noapte sfântă ... Două colinde de Crăciun - note și versuri

În fiecare zi sărbătoarea Nașterii Domnului Hristos se apropie tot mai mult. Astăzi vă prezint două colinde - "Noaptea este liniștită peste Palestina" și "Aceasta este o noapte sfântă". Ca întotdeauna, puteți descărca notele și textele acestor colinde pentru voi înșivă. În fișierul atașat veți găsi două opțiuni pentru notarea muzicală a fiecărui cântec - pentru voci înalte și joase.