Reguli muzicale

"Reguli muzicale" Scop: Pentru a fixa cunoștințele teoretice într-o formă simplă și interesantă pentru copii. Veți avea nevoie de: Carti mici din carton alb gros, negru. Scrieți termeni muzicieni pe cărțile pe care studenții deja le cunosc, de exemplu, clepsomă înalte, clemă bas, nume de note, tonic, dimensiune, stare, durata notei.

Ce sună?

"Ce sună?" Obiectiv: să dezvolți o gândire figurativă, imaginația într-o formă de joc și să înveți să te concentrezi pe muzică. Pregătirea: mai întâi trebuie să creați un manual sub forma unui notebook, este recomandabil să luați inelele și să atașați imaginile de instrumente muzicale (tambur, vioară, pian, fluier, xilofon, tamburină), un zâmbet trist și vesel (pentru a indica majore și minore), șapte culori ale spectrului (roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, albastru, violet) și animale (urs, vulpe, iepure, lup, pasăre, lebădă).

Desenează muzică

"Desenarea muzicii" Această lecție constă din mai multe secțiuni și toate sunt destinate dezvoltării memoriei și auzului muzical. Lecția 1. "Desenarea muzicii" Acest exercițiu este foarte util pentru dezvoltarea atenției, a memoriei și a urechii muzicale. Puteți să o aplicați în grupurile mai tinere și mai în vârstă. Pentru o astfel de lecție creativă, veți avea nevoie de un creion, radieră și hârtie simplă.

Muzică de muzică

Solfeggio: un prieten sau dușman al unui muzician Link Aflați notele împreună Link Notă Instrument Link Ce este ritmul în muzică, învățați și stăpâniți ritmul Link Ce înseamnă intervalele în muzică, învață intervale Interval sună?

Notă pentru începători de muzică

Notă pentru începători de muzică Muzica este o sinteză a celor raționale și emoționale. Ca orice altă știință, are concepte de bază cu care fiecare muzician trebuie să fie familiarizat. Dacă începi să înțelegi lumea minunată de sunete și melodii, atunci această pagină este pentru tine. După ce ați citit-o, puteți înțelege elementele de bază ale notației muzicale.

Solfeggio: prieten sau dușman al muzicianului

Solfeggio: prieten sau dușman al unui muzician Muzica este o lume uriașă care are propriile reguli și de bază. Studierea disciplinelor muzicale este destul de interesantă și fascinantă dacă cunoașteți abordarea corectă și acestea sunt solfeggio. Din păcate, mulți muzicieni fără o atenție corespunzătoare se referă la acest subiect.

Care sunt intervalele în muzică, învățăm intervale

Care sunt intervalele din muzică, învățăm intervalele Următoarea etapă după studierea ritmului și a termenilor de bază ale notării muzicale este dezvoltarea de intervale. Care sunt intervalele, ce sunt, precum și sfaturi despre învățare pot fi găsite pe această pagină. Denumirea termenului Interval este o combinație de 2 note care au o diferență de pitch.

Teatru muzical

"Teatrul muzical" Scopul lecției: de a învăța copiii să reproducă complotul faimosului basm într-o formă de joc, să dezvolte atenția auditivă. Astfel de clase învață cum să lucreze într-o echipă, vă permit să utilizați elemente coregrafice și să predați improvizații. Permiteți dezvoltarea coordonării mișcărilor și abilităților creative.

Notă de învățare împreună: mai multe moduri de a memora semnele de notă. Programe moderne.

Notă de învățare împreună: mai multe moduri de a memora semnele de notă. Programe moderne Muzica se referă la arta temporară, deoarece există doar în timpul spectacolului. Dar există ceva care vă permite să capturați o piesă de muzică sau să lucrați în eternitate, este vorba de note. Abilitatea de a citi rapid notația muzicală pentru un muzician adevărat este ca și cum ați citi o carte.

Cum se compune o lucrare. Bazele muzicii

Cum se compune o lucrare. Bazele compoziției muzicale Crearea de muzică sau de compoziție este un proces creativ care ar trebui să se bazeze pe teoria muzicii. Structura lucrării are o logică clară de construcție. Unele capodopere ale claselor mondiale sunt calculate literal matematic. Nu întâmplător în Grecia antică, muzica făcea parte dintr-o serie de științe matematice.

Aflați și redați acorduri de pian

Învățarea și interpretarea acordurilor de pian Teoria muzicii include o mare varietate de concepte. Există termeni muzicali fundamentali care constituie nu numai fundamente teoretice, ci și practice. Înțelegerea termenului "coardă", abilitatea de a găsi rapid și de a construi acest tip de construcții muzicale este ceea ce este necesar pentru un studiu rapid și sigur de muzică.

Ce este tonalitatea în muzică, învățăm să identificăm și să schimbăm tonalitatea

Ce este tonalitatea muzicii, învățăm să definim și să schimbăm tonalitatea Teoria muzicii include o cantitate enormă de terminologie variată. Tonalitatea este un termen profesionist fundamental. Pe această pagină puteți afla ce este tonul, cum să îl definiți, ce fel există, precum și fapte interesante, exerciții și o modalitate de a schimba tonicitatea în piesa de susținere.

Ce este ritmul în muzică, învățați și stăpâniți ritmul

Ce este ritmul în muzică, în învățarea și ritmul regizorului Rhythm este un element fundamental în realizarea unei opere muzicale. Puteți vorbi despre independența ritmului melodiei. Astfel, fiecare persoană ar putea observa în jurul său mii de exemple de existență separată, variind de la bătăile inimii și terminând cu instrumente de percuție care nu au o componentă de pitch.