Cum sa faci o melodie?

Cum sa faci o melodie? Există multe moduri diferite - de la pur intuitiv la conștient. De exemplu, uneori se naște o melodie în procesul de improvizație și, uneori, crearea unei melodii se transformă într-un proces intelectual. Încercați să criptați data de naștere, numele prietenei sau numărul mobil în melodie.

Cum se compune o melodie?

Dacă o persoană are o dorință de a compune o melodie, atunci cel puțin nu este indiferent la muzică și are o anumită venă creativă. Întrebarea este: cât de mult "pe tine" e el cu o diplomă muzicală și are capacitatea de a compune. După cum se spune, "niciun zeu nu arde vase" și nu este necesar să se nască Mozart pentru a vă scrie muzica.

Stil strict și liber în polifonie

Polifonie este un tip de polifonie bazat pe combinarea și dezvoltarea simultană a două sau mai multe melodii independente. În polifonie, în curs de dezvoltare, s-au format și s-au dezvoltat două stiluri: stricte și libere. Strict stil sau strictă literă în polifonie. Stilul strict a fost îmbunătățit în muzica vocală și corală din secolele XV-XVI (deși polifonie însăși, desigur, a provenit mult mai devreme).