Interpreți pe instrumente cu coarde

SoHyun Ko are doar opt ani, iar ea deja cântă cu măiestrie vioara, privește cum degetele ei rulează rapid și cât de expresiv, emoțional joacă. În februarie 2005, a interpretat la Centrul de Arte din Seul împreună cu Orchestra Nolraon cu Concertul de vioară W. Mozart. SoHyun Ko este cel mai tânăr violonist care a interpretat vreodată în această sală de concerte.

Tineri pianiști

De câteva secole, fenomenul Mozart a fost ocupat de mințile părinților și profesorilor care doresc să ridice aceeași minune la copii. Este suficient să amintim tatăl faimosului L. Beethoven, care a fost bântuit de gloria unui concurent și dorea să-și dezvolte geniul în fiul său. Cine știe, poate oricare dintre acești pianiști mici și neobișnuit de talentați să fie în viitor un muzician celebru care va aduce o mare contribuție la istoria muzicii?

Instrumente de suflat

Junior clarinetistul Julian Bliss, care a jucat celebrul film Gershwin Summertime timp de cinci ani pe video. A început cariera la vârsta de patru ani și acum acționează cu succes ca muzician clasic și jazz și, de asemenea, este un designer al instrumentului original și colaborează cu succes cu binecunoscutul producător de clarinet Leblanc.