Indila: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Indila (Indila) Această cântăreață tânără este numită "descoperirea anului". Ea sa înconjurat cu un voal de secret pentru a atrage atenția fanilor. Dar și mai mult, publicul este fermecat de vocea fermecătoare a unui interpret francez care se numește "copil al lumii". Citiți o scurtă biografie a lui Indila și multe informații interesante despre cântăreață pe pagina noastră.

Jacques Brel: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Jacques Brel Jacques Brel nu este doar un muzician, este un fenomen real, un mit. El a fost un rebel prin natură și a trăit prin emoții. Performantele sale sunt pătrunse literalmente cu energie furioasă, iar concertele în sine erau un spectacol încântător al puterii lor. Puțini dintre artiștii interpreți sau executanți sunt capabili de cântece cu adevărat vii, așa cum a făcut legendarul Jacques.

Lara Fabian "Adagio": istorie, fapte interesante, conținut, video, asculta

Lara Fabian "Adagio" Lara Fabian. Vocea acestui cântăreț a admirat mii de spectatori. Are fanii fanatici pe toate continentele. Europa, America, Asia și Australia sunt în picioare pentru ea. Cu toate acestea, nu numai soprana profundă și sonoră a unui cântăreț talentat cucerește întreaga lume. Ascultătorii sunt fascinați de performanța sinceră a melodiilor în care Lara își prezintă întreaga viață.

Ce este chanson, istoria chansonului

Ce este chanson, istoria chansonului "Pentru acest cântec am întâlnit întâi ochii noștri ... Această melodie va rămâne pentru totdeauna pentru mine o amintire a primului nostru sărut ... Vă amintiți cum am dansat la bal în aceste ritmuri?" O melodie este o amintire. Audind melodiile preferate, plângem și zâmbim, zburăm în trecut, simțim din nou întreaga gamă de emoții ale evenimentelor trecute.

Willy William (Willy William): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante, asculta

Willy William (Willy William) Singer, DJ, compozitor și personalitate incredibil de diversă - Willy Williams câștigă popularitate printre artiștii interpreți sau executanți. Stilul său specific și abordarea sa în afaceri au reușit să surprindă publicul. Să vedem ce ne poate oferi. O scurtă biografie a Willie William și multe lucruri interesante despre cântăreață, citiți pe pagina noastră.

Paul Moriah: biografie, cele mai bune lucrări, fapte interesante, ascultați

Paul Maurias Mulți știu despre orchestra lui Paul Mauriat, muzica lui a fost redată la televiziune, în filme, în înregistrări. Dar puțini oameni au crezut că sunt copii ale înregistrărilor străine fără respectarea dreptului de autor. Cu toate acestea, aranjorul însuși nu a făcut plângeri oficiale cu privire la acest lucru. Paul Mauriat se considera un om fericit care a făcut ceea ce iubea și, evident, avea o lățime uluitoare a sufletului său.

Chanson francez

Franceză chanson Ce este chanson Link Joe Dassin Link Lara Fabian Link Mireille Mathieu Link Salvatore Adamo Link Mylene Farmer Legătură Patricia Kaas Link Vanessa Paradis Legătură Edith Piaf Link Yves Montand Link Charles Aznavour Legătură Alizee (Alizee) Link ZAZ (Isabelle Geoffruhe Link) Selin Link Selin Link Indila (Indila) Link Stroma Link Willie William Legătură Jacques Brel Link Garou Link Delilah Link Paul Moriah Link

Garou (Garou): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Garou (Garou) Numele cântărețului, muzicianului și actorului francez-canadian Pierre Garan, care acționează sub pseudonimul Garou, este bine cunoscut fanilor de ritm-și-blues din întreaga lume. Astăzi, cântăreața este în turneu activ, care acționează în filme, participând la proiectele de televiziune populare. Motivul pentru succesul lui Garou nu este numai în talentul și catifea necontestată, atrăgând atenția ascultătorilor.

Salvatore Adamo: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante, videoclipuri.

Salvatore Adamo Pentru mai mult de o jumătate de secol de carieră, mai mult de cinci sute de cântece, mai mult de o sută de milioane de înregistrări vândute peste tot în lume ... Se poate enumera realizările celebrului chansonnier de multă vreme, dar Salvatore Adamo însuși prefera mereu muzica plină de conținut sensibil la numere reci. Jacques Brel la numit într-o dată muzicianul "un grădinar blând al iubirii" și nu sa înșelat.

Stromae (Stromae): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante, asculta

Stromae (Stromae) Apariția acestui interpret belgian cu o voce fermecătoare și muzică îndrăzneață de compoziția sa a fost neașteptată, iar succesul artistului este foarte rapid. În 2009-2010, în aproape toate țările lumii, a sunat motivul celebrului single "Alors on danse". Cântecul său, un accent francez inimit, un aspect neobișnuit și, de asemenea, o voce plăcută, nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Alizee (Alizee): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Alizee (Alizee) Citiți biografia acestui cântăreț popular francez, sunteți surprins de ușurința cu care ea realizează totul. Nu sa temut niciodată să folosească șansa dată de soartă. Din acest motiv, a ajuns în lumea muzicii, deși în vise sa văzut într-o profesie complet diferită. Chiar și după eșecurile, care sa întâmplat și în viața lui Alize, ea a câștigat cu ușurință inimile admiratorilor.

Mylene Farmer: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante, video

Милен Фармер Жизнь - череда событий. Появление одних мы провоцируем сами, другие полностью лежат во власти судьбы. Именно случайные события и встречи меняют привычный уклад жизни настолько, что захватывает дух. Так произошло с Милен Фармер. Юная девушка, даже не помышляющая о карьере поп-артистки, вдруг встречается взглядом с никому не известным режиссером Лораном Бутонна и попадает в мир музыки.

Lara Fabian: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante, asculta

Soprana lirică Lara Fabian Lara Fabian a cucerit întreaga lume. Europa, America, Canada, Rusia, China ... este greu să numim un loc în care să nu auziți vocea puternică, melodică și sufletească a interpretului francez. Dar talentul cântat nu este singurul lucru pe care publicul său multimilion îl admiră. Lara are un aspect atractiv care rezonează cu modul ei de performanță.

ZAZ (Isabelle Geffroy): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante, asculta

ZAZ (Isabelle Geffroy) Dacă vă aflați brusc în Paris, asigurați-vă că ați verificat cartierul Montmartre. Acest loc este atractiv nu numai pentru arhitectura colorată, ci și pentru spectacolele de stradă ale popularului cântăreț francez Zaz. Именно здесь она начинала свой творческий путь. Именно здесь набиралась опыта, пробовала себя в разных жанрах и оттачивала мастерство.

Edith Piaf: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante, asculta

Edith Piaf Numele Edith Piaf este cunoscut în țara sa natală și dincolo. Este înscrisă în litere aurii în istoria muzicii mondiale. O femeie cu o soartă dificilă a reușit să devină idolul a milioane de oameni, dându-i pe scenă pe sine fără rezerve. A trecut prin momentele teribile ale vieții, și-a depășit copilul și bărbatul iubit, dar nu a disperat și a făcut o adevărată faptă în timpul războiului.