Zivert (Julia Sievert): biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Zivert (Julia Sievert) O fată fermecătoare cu aspect strălucitor, accentuată de un sentiment rafinat de stil și de o voce memorabilă, a intrat în viața spectacolului intern de spectacole în primăvara anului 2017. Imaginea unui huligan îndrăzneț în spatele volanului unui superb convertibil a fost rapid înlocuită de imaginea unei frumusețe încrezătoare, care nu și-a ascuns sexualitatea.

Andrea Bocelli: biografie, cele mai bune melodii, fapte interesante

Andrea Bocelli Vocea lui este un dirijor între imperfecțiunile realității înconjurătoare și frumusețea spirituală impecabilă, care se deschide ca niște flori cu raze de zori când începe să sune muzica. Andrea Bochelli este un interpret contemporan remarcabil, un bărbat marcat de un talent inimitabil, un interpret care a transformat limba italiană într-o intuitiv inteligibilă pentru toată lumea a cărei inimă a fost cel puțin o dată în aderența iubirii consumatoare.

Ce este rapul, istoria rapilor

Ce este rap, povestea rapului Înapoi în 1972, actorul popular, cântăreața și compozitorul italian Adriano Celentano a prezentat pentru prima dată publicului un cântec cu numele uimitor "Prisencolinensinainciusol". Cântecul nu avea doar un titlu ciudat, ci și un conținut plin de cuvinte ficționale fără sens.